Productbeschrijving


~ leverancier inleiding We zijn de senior fabriek leverancier met 6 jaar ervaring op alibaba. meeste producten in onze winkel is in voorraad. de grotere bestelling, de beter bulk prijs, kunnen we betere prijs bieden of gratis verzending via express voor onze regelmatige klant. Iets u een boodschap, wij antwoorden in 12 uur. werktijd: Amerika Brazilië (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusland (Moskou GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) engeland Frankrijk (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ Feedback het zeer gewaardeerd u ons positieve feedback en 5 sterren commentaar! alsjeblieft contact eerste met een probleem, of vragen voordat opening geschil of verlaten neutrale of negatieve feedback. zal het onze grote genoegen als wij u een opgewonden Aankoop ervaring. We oprecht hoop dat we start de Langdurige zakelijke samenwerking.

  • Soort Unit: lot (12 stukken/lot)
  • Gewicht Pakket: 0.5kg (1.10lb.)
  • Afmeting Pakket: 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)

  • Merknaam: moontreya
  • Geslacht: Unisex
  • Metalen: Zinc Alloy
  • Pendels: Slide
  • Materiaal: Metaal
  • Stijl: Trendy
  • Shape\pattern: Plant
  • Modelnummer: 111
  • Functie: Mood Tracker
  • Compatibiliteit: All Compatible
  • Aritkeltype: Pendels
  • Fijn of mode: Mode

Recensies

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Beste